Sunday, May 20, 2018

BananaBro Restoran Daun Pisang Urban!


Hari tu Saba mengidam nak makan nasi beralaskan daun pisang. Mana nak cari kat tengah KL ni, lepas tu kawan-kawan blogger ajak ke Berjaya Time square. Terkejut kitorang dalam mall pun ada restoran berkonsepkan daun pisang. Memang rare!

Menu pertama yang saya rasa ialah Set Nasi Lemak Ayam Goreng. Sekali dengan Teh Tarik Lawa tu. Tengoklah buihnya yang melimpah-limpah. Best betul!

Nesi Lemak Ayam Goreng : RM11.90
Teh Tarik Lawa : RM4.90




Lepas makan nasi lemak, Kitorang bantai pula Set Craving, yang jadi signature dish kat sini
banyakkk betul portion dia pergh!

Set craving daun pisang (nasi 3 jenis sayur, papadom dgn 4 jenis kuah kari tak termasuk lauk berat) RM12.90. Rate lauk berat dalam RM3.50 - 9.90 (RM3.50 tu ikan bilis goreng tepung, ayam goreng RM5.90 kalau lauk hebat-hebat macam sotong, kambing RM9.90)

nak harga lebih details boleh tengok ni:





.
Nak ke sini mudah je, sy suggest jgn parking dlm times square, parking kat tepi times square belah kanan, RM5 per entry, keluar parking, masuk Timessquare terus jumpa restoran ni betul-betul kat drop off vallet west entrance.



Lokasi

BananaBro
Berjaya Times Square, LG-59B, Jalan Imbi, Imbi, 
55100 Kuala Lumpur

Outlet Opening Hours : 8.30am-10pm
(served 8.30am-11am & 3pm-6pm)
Contact Number : +60327324605

Banana Leaf served : 11am - 9.30pm

Facebook:
https://www.instagram.com/bananabromy/

No comments:

Currently Viewing

Followers

Instagram

Compilation video about us:

Facebook



Total Pageviews